Yogapraktijk de vlinder

Lesgeld

Proefles

Een nieuwe cursist kan kennismaken met de yoga door middel van een proefles. Deze les is gratis. Daarna besluit je of je door wilt gaan. Wanneer je ervoor kiest om door te gaan, kun je op dat moment instromen indien er een plek vrij is.

Reguliere les

Wanneer je je inschrijft voor een yogaseizoen, zijn de kosten voor een reguliere yogales 10,50 euro voor de Yin Yoga (1.15 uur) en 9,50 euro voor Dru Yoga (1.15 uur). Er wordt een vaste plek voor je gereserveerd in een vaste groep en tijd.

Losse les

Een losse yogales kost 12,00 euro per les. Deze les kun je alleen volgen wanneer er plaats is in de gewenste groep en tijd. Er wordt geen vaste plek voor je gereserveerd.

5-Strippenkaart

Je kunt ook een 5-strippenkaart kopen. Deze kost 55 euro en geeft recht op 5 losse yogalessen bij Yogapraktijk de Vlinder. Deze lessen kun je alleen volgen in overleg en wanneer er plaats is in de gewenste groep en tijd. VOL=VOL. Er wordt geen vaste plek voor je gereserveerd. Deze strippenkaart is een jaar geldig en mag ook door derden gebruikt worden.

Betaling

Het lesgeld voor reguliere yogalessen dient voldaan te zijn telkens bij aanvang van een blok. Het yogaseizoen wordt ingedeeld in 3 blokken van elk ong. 10 lessen, afhankelijk van de jaarplanning en yogavorm.

Gemiste les

Wanneer je een les mist, ongeacht welke reden, wordt deze niet terugbetaald. Je kunt altijd in overleg op een ander gewenst tijdstip inhalen, mits er plaats is in een andere groep. Graag even zo spoedig mogelijk doorgeven, wanneer je niet kunt komen. Een andere cursist kan dan bijvoorbeeld op jouw plek een les inhalen. Als je stopt met yogalessen volgen, vervalt het recht op inhalen van gemiste lessen.